OVER ONS 2017-10-03T10:14:29+00:00

ONZE FILOSOFIE

Safe School heeft als missie om samen met de jongeren en de docenten een veilig schoolklimaat te creëren, enerzijds door cultuurparticipatie, anderzijds door tussen jongeren en docenten wezenlijk contact tot stand te brengen. Het streven is een school waar iedereen zichzelf kan zijn en tot bloei kan komen. Een plek waar een gevoel van samen heerst in plaats van afgescheidenheid en waar onderlinge verschillen niet tot oordeel leiden,

maar juist een kracht zijn om samen dingen tot stand te brengen. Safe School benadert de jongeren op een stoere, eigentijdse en gelijkwaardige wijze, met onder andere multidisciplinair danstheater van Whoom! Vervolgens zijn de jongeren zelf aan de beurt. Hun eigenzinnigheid en kwaliteiten mogen op speelse wijze tot expressie komen. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten.

HET TEAM

Tamara Hillebrandt
Tamara HillebrandtOprichtster
In 1990 studeerde zij af aan de Rotterdamse dansacademie. Aansluitend danste zij twee jaar bij De Nieuwe Dansgroep. In 1993 kreeg ze een studiebeurs toegewezen naar New York. Hiervan heeft ze echter geen gebruik kunnen maken want later dat jaar raakte ze zwaar geblesseerd. Dit betekent het einde van haar danscarrière. Zij weigerde om zich bij haar beperkingen neer te leggen en ging op onderzoek naar nieuwe mogelijkheden om zich uit te drukken. Theater bleek een gouden greep. Tamara werkt vanuit een positieve benadering en heeft de overtuiging dat achter iedere zogenaamde tekortkoming een mogelijkheid schuilt. Haar motto is dan ook; Het gaat niet om wat je hebt maar wat je ermee doet.
Pedro Pimentel
Pedro Pimentel
Castlid Whoom
Julio Pimentel
Julio Pimentel
Castlid Whoom
Lavinia Schenkhuizen
Lavinia Schenkhuizen
Castlid Whoom
Marcelle van der Velden
Marcelle van der Velden
Castlid Whoom
Winny Rolfes
Winny Rolfes
Castlid Whoom
Filomena Almeida
Filomena Almeida
Castlid Whoom
Petra den Boer
Petra den Boer
Coordinator
Imre Beerends
Imre Beerends
Licht en Geluid
Jerrel Resida
Jerrel Resida
Administratie

WIJ HEBBEN GEWERKT VOOR

BEKIJK DE VOLLEDIGE SCHOLENLIJST