Identi-tijd 2017 2017-10-15T11:26:19+00:00

Project Description

IDENTI-TIJD

DOWNLOAD DE LAATSTE INFORMATIE OVER ONS PROGRAMMA VAN 2017!

DOWNLOAD BROCHURE

presenteert vanaf het nieuwe schooljaar2017/2018 het multidisciplinaire programma Identi-tijd met de thema’s: Cyber/pesten, natuur, wie ben je nou eigenlijk? Wie wil je zijn?

Tijd verandert alles. We worden wie we geloven dat we zijn. Leven in de tijd verandert onze identiteit, elke dag.

Elke tijd heeft iets te brengen. Ook al lijkt het soms nog zo negatief. Elke generatie heeft zichzelf weer opnieuw uit te vinden met de omstandigheden van dat moment.

De voorstelling  laat  o.a door de filmbeelden uit Down to earth zien hoe ver wij in onze wereld zijn afgedwaald van onszelf, en de natuur. Diep van binnen is er een weten dat het ook anders kan.  Aan de kijker de uitdaging om hier over na te denken, naar binnen te gaan en meningen te heroverwegen. Een betere wereld begint uiteindelijk bij jezelf.

Een dynamische voorstelling vol inzichten over emoties, tegenstellingen en mogelijkheden in de vorm van dans, spel, zang, live muziek, acrobatiek en filmbeelden uit de film Down to earth.

  • Cast: Julio Pimentel,Marcelle van der Velden,Lavinia Schenkhuizen, Tamara Hillebrandt,Pedro Pimentel,Winny Rolfes, Filomena Almeida

  • Regie: Mark Kingsford

  • Script: Tamara Hillebrandt

  • Licht & Geluid: Imre Beerends

DOWN TO EARTH

STICHTING SAFE SCHOOL WERKT SAMEN MET DE SCHITTERENDE DOCUMENTAIRE DOWN TO EARTH